Kontigo Care – morgondagens beroendevård idag

Vi, Kontigo Care, är företaget som har omfamnat och paketerat den senaste utvecklingen inom IT, teknik och Life Science

Kontigo care har fått flera utmärkelser

Kontigo Care

Företaget är listat på NASDAQ First North sedan år 2015. Vi är agila, nyfikna och visionärer och som vårt namn antyder på spanska – Kontigo – med dig, vill vi vara en naturlig del in i framtiden.

Det är i vår molnbaserade plattform, med Artificiell Intelligens (AI) och prediktioner, som kärnan i våra lösningar finns. Det unika i bolagets plattform möjliggör diagnos, vård och eftervård av beroende på distans och våra innovativa eHälso-lösningar börjar nu bli en del i morgondagens beroendevård.

Det här är Previct

Previct ett unikt och lättanvänt digitalt e-hälsosystem med realtidsinformation som med avancerad AI och beteendeanalys förutsäger återfall.

Systemet är utvecklat i samarbete med vården och ledande beroendeforskare.

Vårt team

Vi som utgör teamet på Kontigo Care är stolta över att vi har utvecklat plattformen i symbios med vården – plattformen som över en miljon människor idag kan ta del av och som finns tillgänglig hos vårdgivare över hela Sverige.

Nyckeln till lyckad beroendevård är nykterhet under och efter behandling. Med Kontigo Cares lösningar får vårdtagaren en individanpassad behandling då den till stor del kan utföras i hemmiljö. Kontigo Cares lösningar ersätter inte vård – de förstärker den.

Vår plattform

Återfall i missbruk är en av de stora utmaningarna beroendevården måste hantera. Kontigo Cares plattform möjliggör prediktion vilket gör att återfall kan identifieras tidigt och i vissa fall undvikas helt. Detta genererar väsentliga kostnadsbesparingar för vården samtidigt som ett stort lidande för individen och dess närstående kan minskas.

Kolibrin i vår logotype är den lilla fågeln med de storartade egenskaperna. Den tycker vi passar Kontigo Care, då den uttrycker vad vi står för, tror på och vad vi vill ta med in i framtiden. Kolibrin anses tillhöra elementet luft och luft är associerat med intelligens, tankeprocesser, högre logik och en förmåga att kunna se helheten. Kolibrin är även starkt förknippad med frihet, framtidstro och förmåga att kunna åstadkomma det som tycks vara omöjligt.

Framtiden är eHälsa.

Aktuellt från Kontigo Care